Mijn garanties

Al +30 jaar begeleid ik particulieren bij de bouw of renovatie van hun woning in landelijke of pastorijstijl. Doorheen de talloze projecten ontwikkelde ik een duidelijke kijk op mijn werk als architect. Het doel? Een mooie woning met een degelijk ontwerp, binnen budget.

Degelijke architectuur

Een huis moet meer zijn dan een plaatje. Het moet degelijk gebouwd zijn. Ik sta dan ook garant voor een kwalitatief plan en duurzame materiaalkeuze. De beschikbare oppervlakte wordt maximaal benut: geen verloren ruimtes dus! Het resultaat? Een plan dat meer is dan een mooie tekening. En een huis dat de tijd weerstaat.

Een leefbare woning

Te vaak nog krijgt een mooie gevel voorrang op de inrichting. Dat gaat ten koste van de leefbaarheid. Ik stem de inrichting af op de wensen en levensstijl van de bouwheer, en denk hier actief in mee. De keuken van de hobbykok of de garage van de autoliefhebber: ze krijgen de plaats die ze verdienen. En de gevel? Dat wordt de kers op de taart.

Mooi en authentiek

Als architect stond ik mee aan de wieg van de landelijke en pastorijstijl. Ik ken de kenmerken ervan dus door en door. Bij elk project besteed ik ook bijzondere aandacht aan de verhoudingen. Zo garandeer ik je een mooie, evenwichtige woning met een authentieke stijl.

Ontdek mijn aanpak voor: