Nieuwbouw: betere keuzes

“Je zou twee keer moeten bouwen.” Een vaak gehoorde opmerking bij wie net heeft gebouwd. Het bouwproces is immers vaak nieuw en complex: als bouwheer verlies je dus wel eens het noorden.

Als architect wil ik je begeleiden bij je nieuwbouw. Daarom ontwikkelde ik een heldere aanpak met duidelijke stappen. Ik betrek je bij elke stap en help je om betere keuzes te maken. Het resultaat? Een vlotte samenwerking en een woning waarop je trots bent.

Zo begeleid ik je nieuwbouw:

 1. Voorbespreking
  Ik luister naar je wensen. Je smaak, grond, budget, levensstijl: alles komt uitvoerig aan bod. Een goede voorbereiding is het halve werk!
 2. Voorontwerpschets
  Ik maak een eerste schets en licht deze uitgebreid toe. Jij stuurt bij tot je tevreden bent.
 3. Voorontwerpplan
  De schets wordt uitgewerkt tot een volwaardig plan. We bespreken elk detail tot je 100% akkoord gaat met de inrichting, stijl én budget.
 4. Administratie
  Ik stel het stedenbouwkundig dossier op en leg dit voor ter goedkeuring. Geen zorgen voor jou: een handtekening volstaat.
 5. Selectie aannemers
  Samen zoeken we de beste aannemers voor je project. Ik help je om hun prijzen te vergelijken en toon waarop je moet letten. Zodat jij de juiste keuze maakt.
 6. Werfopvolging
  Ik waak over de kwaliteit van de uitvoering door regelmatige werfbezoeken. Jij blijft op de hoogte via werfverslagen tot je de sleutels krijgt.
Ik luister naar je verhaal
en denk al met je mee.