• Monbi_L2A2549
  • Monbi_L2A2558
  • Monbi_L2A2563
  • IMG_0051-2
  • IMG_0046-2
  • Monbi_L2A2533
  • Monbi_L2A2524
  • Monbi_L2A2542
  • Monbi_L2A2428
  • Monbi_L2A2443
  • Monbi_L2A2446
  • Monbi_L2A2456
  • Monbi_L2A2474
  • Monbi_L2A2480
  • Monbi_L2A2481
  • Monbi_L2A2484
  • Monbi_L2A2490
  • Monbi_L2A2512
  • Monbi_L2A2497

Verbouwing De Pinte

Deze vrijstaande villa uit 1974 werd stijlvol uitgebreid en opgewaardeerd.

Op het gelijkvloers werd een fraaie, open en ruime leefkeuken geïntegreerd. De overvloedige lichtinval na de verbouwing staat daarbij garant voor een optimale ruimtebeleving.

Ons ontwerp voorzag ook in een uitbreiding met:

  • een extra TV-hoek/salon en open home office op het gelijkvloers
  • een extra badkamer en dressing voor de master bedroom op de verdieping

De uitbreiding van deze woning (slechts 50 m2) creëert een belangrijke meerwaarde op een relatief klein perceel. Ze sluit naadloos aan op de bestaande woning, die werd gekaleid. In het interieur werd strak modern gecombineerd met natuurlijke materialen tot een warm interieur.