• hg13
  • hg12
  • hg4
  • hg5
  • hg3
  • hg1
  • hg9
  • hg10
  • hg11
  • hg14
  • hg15
  • hg6
  • hg7
  • hg8

Verbouwing Hermelgem

Deze bijzonder landelijk gelegen hoeve werd stijlvol en functioneel uitgebreid en verbouwd.

Op het gelijkvloers werd de beperkte eetkamer verbouwd en uitgebreid tot een fraaie, ruime eetkamer en salon die aansluit op de behouden open keuken. Op de verdieping werd de kleine onderdakse slaapkamer getransformeerd tot een riante master bedroom met dressing en een ‘en-suite’ heringerichte badkamer. Het salon en de slaapkamer kregen een onbelemmerd, spectaculair uitzicht over de Scheldevallei dankzij de grote ramen. In het interieur werd ‘sober landelijk’ gecombineerd met ‘speels kleurrijk’ tot een verrassend geheel.

De gevels van de reeds meermaals verbouwde woning werden opgefrist met nieuw kaleiwerk, het houtwerk werd deels vernieuwd en de uitbreiding gebeurde met traditioneel metselwerk.