Tip 1 – Kies voor het beste advies

Je huis is je grootste en wellicht beste investering in je leven. Bouwen is duur: in centen, ruimte, grondstoffen en energie. Daarom het groot belang van goed advies.

Hoe beter je geïnformeerd bent, des te meer je huis aan je verwachtingen zal voldoen. Informeer je eerst en vooral bij je architect.

Ons taak als architect beperkt zich niet tot het afleveren van een oogverblindende aquarel of een fotorealistisch bewegend 3D-beeld. Evenmin tot een snelle handtekening onder een ondoordacht bouwplan.

We luisteren intens naar je bouwwensen en leven ons in in je leefwereld. En binnen je stijl, je bouwwensen en je budget gaan we creatief aan de slag.

We adviseren je over bouwwijzen, uitrustingsniveau’s en aanpak, we doen je nadenken over tal van aspecten en helpen je bewuste keuzes maken. We staan je hierin bij en begeleiden je hierin, van de eerste schets tot het definitieve bouwplan, van de bouwvergunningsaanvraag tot de controle van de aannemers.

Een groot takenpakket dus, waarbij goed voorafgaandelijk advies wellicht als duur wordt ervaren, maar op het einde van het traject duurzaam blijkt te zijn geweest…